13. okt, 2016Geschreven door Lisette Radsma oprichter en eigenaar van Zorgen doen wij Samen

 

ZdwS biedt naast respijtzorg ook particuliere huishoudelijke hulp aan. Waarom eigenlijk? En waarom huishoudelijke hulp van ZdwS?


Een schoon huis bevordert je fysieke en mentale gezondheid

Stof en bacteriën hebben een slechte invloed op zowel de fysieke als mentale gezondheid Onze schoonmaakprofessional kan er voor zorgen dat jouw huis week in en week uit schoon is en zo meehelpt om jouw gezin gezond te houden.


Ieder zijn kwaliteiten!

De schoonmaakprofessional kent de trucjes hoe je het beste een huis schoonmaakt. Waarom zelf schoonmaken als de schoonmaakprofessional het sneller en beter kan?!


Meer vrije tijd

Per week kost het ongeveer tussen de 3 en 5 uur om je huis schoon te houden. Als je daarnaast nog werkt en kinderen hebt is dat een behoorlijke taak. Hoe mooi zou het zijn om het schoonmaken van jouw huis uit te besteden en daarvoor in de plaats quality time voor uzelf en uw huisgenoten terug te krijgen?!


Home sweet home

Als uw huis schoon en opgeruimd is bevordert dat het woongenot, waardoor je nog meer van jouw huis kunt genieten. Heerlijk om thuis te komen in een schoon huis, het gezellig te maken of vrienden voor een etentje uit te nodigen.


Geen ergernissen

De schoonmaakklussen waar je een hekel aan hebt, of de klusjes die je vergeet, kan je overlaten aan onze schoonmaakprofessional. Hierdoor geen ergernissen over kalkaanslag op de badkamertegels of stof en vetaanslag op de keukenkastjes.


Waarom huishoudelijke hulp via ZdwS?

  • Je hoeft niet zelf op zoek, dat doen wij

  • Alle schoonmaakprofessionals zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Onberispelijk Gedrag)

  • Vervanging bij ziekte en vakantie

  • Naast de huishoudelijke hulp bieden wij voor een gereduceerd bedrag maaltijdservice aan.

     

Denk je nu dit wil ik....neem dan contact met ons op en wij helpen om het leven wat te veraangenamen. Zorgen doe je immers samen!

Lisette

www.zorgendoenwijsamen.nl

www.facebook.com/zorgendoenwijsamen.nl